Slaapproblemen

Iedereen slaapt wel eens slecht. Maar als je iedere nacht een paar uur wakker bent en de volgende dag slecht functioneert is er sprake van een probleem. Dit probleem wordt als een medisch probleem erkent als dit slaapprobleem meer dan 6 maanden aanwezig is.

 

 

Een slaapprobleem kent veel oorzaken en het achterhalen is niet altijd even eenvoudig. Gelukkig zijn er in Nederland slaappoli's. Specifieke poliklinieken waar men mensen met slaapproblemen goed kan helpen. Wij werken graag met ze samen. Als wij merken dat wij een slaapprobleem niet kunnen verhelpen adviseren wij vrouwen om contact te zoeken met de poli. Omgekeerd gebeurt het ook. Als een slaappoli merkt dat met name leefstijlveranderingen nodig zijn om goed te gaan slapen dan adviseren zij vrouwen om contact met een overgangsconsulente te zoeken.

 

Wat doen wij?

Kijken waar het probleem zit.

Helaas is het vaak zo dat de nacht een spiegel is van je dag. Ben je overdag te druk en ontspan je te weinig dan merk je dat in je nachtrust. Maar er zijn meer redenen waarom iemand slecht slaapt. Met name na of tijdens de overgang nemen de slaapproblemen toe.

Samen met de klant gaan we op zoek naar oplossingen. En dit levert ons vaak zeer tevreden klanten op!

 

Loop  niet langer door met je klachten maar maak een afspraak. Want Hulp vragen mag!

 

 

Hier vindt u in onze blog het laatste nieuws

Overgangsconsulten altijd op afspraak.

locaties:

Achterhoek,

Laan v Klarenbeek Arnhem

Talingsingel Velp