Over ons

Desiree en Jose, twee overgangsconsulentes, voorheen Care for Womenspecialistes op de foto voor hun praktijkruimte bij Insula Dei

 

Wij zijn er voor U, maak gerust eens een afspraak.

Wij zijn Desirée en José Marie, twee Arnhemse dames met een hart voor de gezondheidszorg. Omdat wij vinden dat gezondheid een groot goed

is dat je moet koesteren willen wij mensen ondersteunen in de zorg voor hun gezondheid. Juist als je in de overgang zit is aandacht voor de gezondheid van groot belang.

Wij zijn beide verpleegkundig overgangsconsulente en aangesloten bij de VVOC.

 

De aanpak in onze praktijk is uniek.

Bij ons is er de tijd, rust en aandacht die zo belangrijk is. 

We zoeken steeds samen met u naar oplossingen. Dit doen we door u

goed en eerlijk te informeren zodat u goede keuzes kan maken.

 

 

 

 

 

Onze praktijk heet: “Uw Keerpunt”.

Reden voor deze naamkeuze is dat mensen met hun leefstijl diverse richtingen in gaan. Soms de goede kant soms de verkeerde kant op. Gezondheid heeft men hoog in het vaandel. Gezond zijn is een grote wens van iedereen. Maar met gezond leven hebben veel mensen moeite.  

Het moment dat onze klanten bij ons de praktijk instappen kunnen zij op een keerpunt staan. Wij zijn er om u bij de keuze die u maakt; de richting die u kiest te ondersteunen.  

 

Spreekuren zijn altijd op afspraak; in uiterste noodzaak zijn afspraken 's avonds en in het weekend ook mogelijk. 

 

Afspraken zijn in spreekruimtes in Velp, Arnhem of Aalten (Achterhoek). Of in overleg bij u thuis.

 

 

Bedrijfsorganisatie

Wij zijn beide zelfstandige ondernemers. Dat wil zeggen dat we afzonderlijk zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel. Wij delen onze praktijknaam en website, die wij Uw Keerpunt genoemd hebben.

Klachten of opmerkingen kunt u richten aan ons individueel. Uw Keerpunt is slechts een naam en heeft geen aansprakelijkheidsfunctie.

 

Je hebt een klacht. Wat nu?
We doen er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met ons te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wil hebben. Wil of kun je de klacht niet met ons persoonlijk bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kan je gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging: VVOC. Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met je gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.

 

Ons motto: Hulp vragen mag!

Hier vindt u in onze blog het laatste nieuws

Overgangsconsulten altijd op afspraak.

locaties:

Achterhoek,

Laan v Klarenbeek Arnhem

Talingsingel Velp