Gastenboek van Praktijk Uw Keerpunt, het adres voor hormoonproblemen.

gastenboek care for women

Wij lezen graag uw ervaringen bij José Marie of Desirée in onderstaand gastenboek.

U mag anoniem reageren. Het invullen van website, is niet nodig.

 

 

Commentaren: 7
 • #7

  Ineke (woensdag, 30 augustus 2017 12:56)

  Ik heb Desiree ervaren als een zeer betrokken, onbaatzuchtige en kundige consulente. Ze neemt alle tijd voor je. Niets is haar teveel. Ze geeft ook goede doorverwijzingen. Een dikke 10!

 • #6

  Esther (maandag, 04 april 2016 09:18)

  Met klachten waarvan ik dacht dat ze met de overgang gerelateerd konden zijn (vooral stemmingswisselingen, angst(aanvallen) en slapeloosheid) kwam ik binnen bij José. José heeft, door goed naar mij te luisteren, precies daar geholpen waar het voor mij nodig was. Allereerst door rustig en duidelijk uit te leggen wat er aan het gebeuren is in mijn lichaam. Dat al heeft me absoluut geholpen mijn klachten in perspectief te plaatsen, waardoor er ongetwijfeld wat meer rust kwam. Ook kon ze mij helpen aan de juiste supplementen. De healthcheck tenslotte gaf ook duidelijkheid naar waar ik nu sta.
  José is goed in staat aan te sluiten bij en te luisteren naar wie zij voor zich heeft. Bovendien is haar uitleg over de overgang heel helder.

 • #5

  Nelly (woensdag, 27 mei 2015 09:42)

  Gisteren was mijn laatste afspraak bij Desiree, ben 3 keer bij haar geweest. Toen ik de eerste keer bij Desiree kwam, in Maart zei ik tegen Desiree volgende maand wordt ik 50 jaar maar ik had gewild dat ik 10 jaar eerder van het bestaan van een overgangsdeskundige had geweten. Via mijn huisarts kwam ik bij Desiree terecht en wat een verademing was dat zeg. Duidelijkheid over wat ik van binnen voelde, over mijn hormoonhuishouding, over welke voeding beter voor me is, over welke ondersteuning in pil vorm beter voor me is, over de stemmingswisselingen die me als een storm konden overvallen, over dat ik "gewoon" in de overgang ben en als ik daar mee leer omgaan het een stuk aangenamer word, ook voor mijn gezin. Geen PMS mama meer. Ik voel me zoveel beter in balans, ik slaap beter en heb meer energie. Doordat ik meer beweeg en bewuster eet is mijn gewicht aan het dalen en zijn de complimentjes aan het stijgen. Het aanpassen van mijn leef en eet stijl is misschien wel de belangrijkste stap geweest die ik heb gemaakt om de overgang goed door te komen. Bedankt Desiree voor je luisterend oor, voor je goede uitleg, voor je begrip en je goede raad!!!

 • #4

  Jeanine (dinsdag, 30 september 2014 11:32)

  De bedrijfsarts gaf mij een half jaar geleden het advies om contact te zoeken met een overgangsconsulente. Een overgangsconsulente? Ik had er nog nooit van gehoord en snapte ook al niet waarom zij uitgerekend mij dat advies gaf. Ik heb haar advies toch opgevolgd en kwam zo in contact met Desiree van Cleef.
  En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ik raad het alle vrouwen aan! Ik wist eigenlijk heel weinig van de overgang. Desiree heeft mij op een heel aansprekende manier van informatie voorzien, zodat ik nu ook begrijp waarom ik me voelde zoals ik me voelde. Ik heb geleerd hoe ik mijn leefstijl een positieve wending kan geven. Dit heeft voor mij als resultaat dat ik weer lekker in mijn vel zit. Ik zorg nu weer bewuster voor mijzelf. Ik was dat gewoon ongemerkt kwijtgeraakt en dat ik dat nu weer doe vind ik echt een cadeautje. Een keerpunt voor mij!
  Daarnaast is Desiree een warme en innemende persoon wat maakt dat ik het ook heel leuk vond om haar te bezoeken. Ik heb me vanaf het begin direct op mijn gemak gevoeld bij haar. De gesprekken met Desiree waren voor mij een rustpunt, fijn.
  Desiree bedankt voor je goede adviezen en luisterend oor, ik kan nu weer met energie verder.
  Jeanine

 • #3

  Anoniem (donderdag, 15 mei 2014 22:17)

  Ik ben een vrouw van 42 met vroege overgangsklachten. Vroeg zegt niets over de klachten die ik al heb. Wat een fijn gesprek heb ik gehad. Onzeker. Maar nu! Na een paar weken maca en b complex slikken ( gezond eten en bewegen deed ik al) voel ik me een ander mens! Veel optimistischer, lekkerder in mijn vel. Ik kan de pms klachten nu veel beter aan en luister naar mijn lijf. Voor iedereen die niet gelijk naar hormonen oplossingen van de arts wil grijpen raad ik aan eerst gesprekken

 • #2

  Anoniem (dinsdag, 26 februari 2013 12:40)


  dinsdag ,26 februari 2013 12.35

  Ik ben een vrouw van 57 jaar en had wat overgangsklachten. Via de Arnhemse koerier ben ik bij Desiree terecht gekomen. Ik heb 3 gesprekken gehad met Desiree en had wel gelijk een klik met haar. Ze geeft je goede adviezen en raad. Ze geeft je bruikbare tips waar je wat aan hebt. Als je dergelijke klachten hebt ga dan naar Desiree ze heeft een luisterend oor en probeert je op alle mogelijke manieren te
  helpen. Ik ben er een vrolijk en rustig iemand van geworden. IK zit nu beter in mijn vel. Desiree nogmaals bedankt hiervoor.

 • #1

  Anoniem (maandag, 25 februari 2013 20:55)

  Ik ben een vrouw van 44 jaar en had in toenemende mate last van PMS klachten. Twee gesprekken met Desirèe waren maar nodig om deze aanzienlijk te verminderen. Desirée kan goed luisteren en herkent je klachten, wat op zich al een verademing is. Vervolgens geeft ze bruikbare tips en stimuleert je hiermee aan de slag te gaan.
  Echt een aanrader om contact op te nemen met deze praktijk als je klachten hebt waarmee je bij de (huis)arts niet verder komt!