Quarterlife crisis

Quarterlife crisis

 

 

Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Een quarterlife crisis…gelukkig ben ik die niet tegen gekomen toen ik 30 was.

 

Letterlijk is een quarterlife crisis een identiteitscrisis bij jongvolwassenen tussen de 20 en 35 jaar oud. De jongeren die het treffen spelen met vragen over hoe moet ik mijn leven in gaan vullen. Welke keuzes moet ik gaan maken. Dit in tegenstelling tot problemen die in de midlife crisis spelen. Volwassenen tussen de 35 en 50 jaar zitten hier met vragen als: heb ik de juiste keuzes gemaakt.

 

De jongeren van nu hebben veel keuzevrijheid die zij heel belangrijk vinden, maar het heeft ook een keerzijde. Men heeft de neiging of om keuzes uit te stellen of om besluiteloos te worden. Wat is de goede keuze?

 

 

Meer info: http://www.ru.nl/vox/@714901/pagina/

 

 

,