Ben je al een paar weken thuis, moe. Nergens zin in, niets dat je vrolijk maakt of zorgt dat je die bank af komt. Als het goed is heb je de diagnose Burn-out van je bedrijfsarts of huisarts gekregen. Werken lukt niet meer en de rust doet je hopelijk goed. Pak die rust...dat is de eerste stap in je herstel. Na vier weken rust wil ik je graag ontmoeten om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Ik ben niet de coach die jou gaat leren hoe je je grenzen moet bewaken, de lat lager moet leggen of om moet gaan met stress of problemen die op je pad komen. Daar zijn anderen namelijk veel beter in. Ik hoop dan ook dat je werkgever zo'n traject voor je wilt organiseren. Ik wil daar eventueel, met mijn arbodienst ervaring, graag in mee bemiddelen. Lukt het niet, dan ken ik prima coaches in mijn werkomgeving.

Wat doe ik dan wel. 

Ik wil jouw lichaam weer op krachten krijgen, ik kijk vooral naar de impact van een burn-out op je lijf. Kan je nog ontspannen. Hoe functioneren jouw spieren, je neurotransmitters, je darmen, je bloeddruk en je hormoonhuishouding. 

Het hele plaatje. Dit doe ik door een goede intake inclusief de Bravermantest, adviseren over ontspannen, over evt medicatie of suppletie, adviseren over voeding en beweging. 

Wat jij nodig hebt bepalen we in de intake. Daarom werk ik ook met modules en losse consulten. Steeds afstemmen wat nodig is, je hoeft bij mij de deur niet plat te lopen. Ik wil met minimale inzet ervoor zorgen dat jij weet welke stappen jij moet zetten. Ik ben een soort wegwijzer...de tomtom in jouw burn-out.