Opvliegers voorkomen door de juiste voeding?

Wist je dat je het van sommige vodingsmiddelen warm krijgt en juist van andere voedingsmiddelen weer koud.

Wil je weten op welke voedingsmiddelen jij reageert, voel dan na het drinken of eten van een product eens aan je vingertoppen. Zij zijn een uitstekende graadmeter over wat het voedsel met jou doet. 

 

Behalve bij opvliegers hebben wij in Nederland ook vaak te maken met temperatuurswisselingen. De ene van de andere dag kan spontaan 10 graden verschillen en ....we zijn ook een land met klimaatverschillen. De winter koud, de zomer relatief warm. Door deze temperatuursverschillen op te vangen, kan je ook op je eten letten. Iedereen weet dat je van een stamppot of een dikke soep het warmer krijgt en  van een salade weer koud. 

 

Experimenteer als je last hebt van opvliegers met je eten. Dan kan je zien waar jij last van hebt....Maar ben je dol op warme soep en krijg je er een opvlieger van....geen probleem. De opvliegers zijn vervelend maar niet schadelijk voor je lichaam. Onderga de opvlieger en probeer te ontspannen...het gaat weer over!

 

Teveel opvliegers en beheersen ze je leven, kom dan eens langs in Arnhem en maak een afspraak met de overgangsconsulente.  Wij helpen je graag!