Nieuwe zorgverzekering kiezen..let op je aanvullende verzekering!

Het is weer tijd om je zorgverzekering onder de loep te nemen. Ik sluit ieder jaar een nieuwe verzekering af, steeds bij een andere partij. Ieder jaar heb je immers weer andere behoefte en daar past dan weer een andere maatschappij bij...en natuurlijk let je op het geld! overstappen, scheelt vaak veel geld.

 

Heb je overgangsklachten, kijk dan ook goed naar je aanvullende verzekering. De overgangsconsulente wordt vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Daar zijn wij als overgangsconsulenten heel blij mee. Want vrouwen hoeven geen eigen risico te betalen. Consultje overgangsconsulent is dan vaak goedkoper dan wat pillen van de huisarts uitproberen!

 

De meeste verzekeraars hebben de overgangsconsulent in hun pakket zitten. Meestal met prima vergoedingen! Neem nou die van vgz, pakket goed. die kost 7,95 per maand en daarvoor mag je 3x op consult bij een overgangsconsulent (max 200 euro) en je hebt daarnaast nog een budget van 300 euro in het alternatieve circuit. Je kan dan bijvoorbeeld  goed werken aan je innerlijke gevoel bij een haptonome.

 

Bij de vergelijkingssite van de consumentenbond, kun je overgangsconsult als extra zoekfunctie invoeren en zo de juiste maatschappij voor jou kiezen.

Doen hoor, scheelt je lekker veel geld en je kan de juiste hulp kiezen.