Vrouwen in de overgang...Wel of niet een multi vitamine?

Je leest er veel over. Multi vitamines. Je moet er wel een mening over hebben lijkt het. Of je bent helemaal tegen, het is onzin, in onze voeding zit toch genoeg. Of je zweert bij dagelijks een multivitamine.

 

Wij als overgangsconsulentes zien het nut van een multivitamine zeker in. Dagelijks..niet noodzakelijk maar wel zeer regelmatig.

 

We weten het allemaal, twee ons groenten en twee stuks fruit, iedere dag! Geen dag heb je vrij. Maar wie lukt dat om dat trouw te doen! ik ben best een fanaat in gezond leven, maar regelmatig denk ik aan het einde van de dag, heb ik wel fruit op? ik ben wezen uiteten, heb ik wel genoeg groente op. Helaas loop je het nogal eens mis. Of is het minder dan de bedoeling, daarnaast blijkt onze voeding verarmt en onze bereidingswijze en bewaarwijze ook niet altijd goed voor de vitamines.

 

Daarnaast is er het probleem dat er dagen in je leven zijn of nog erger fases (overgangsperiode of te wel pre en post menopauze) dat je meer nodig hebt dan die twee stuks fruit. 

 

Veel vrouwen die onze overgangspraktijk bezoeken zien wij opknappen na het gebruiken van de juiste multi vitamine. Dat is wel voor iedereen verschillend en niet iedere multivitamine is goed. Er is veel rotzooi te koop. Meer weten wat voor jou goed is? boek eens een consult, vaak vergoedt door je aanvullende zorgverzekering!