Praten over de overgang, ervaringen uitwisselen, dat kan op woensdag 16 april in Arnhem

Zullen we het er eens over hebben!

 

In de documantaire "Uitgebloe(i)d van Ingeborg Beugel kwam het duidelijk naar voren, vrouwen vinden het fijn om ervaringen uit te wisselen over de overgang. Een soort lotgenoten contact zeg maar. Nu vind ik lotgenotencontact een stom woord, maar het dekt wel goed de lading. 

Praten over de overgang met vriendinnen die nergens last van hebben is niet fijn. Praten met je man over de overgang die er niets van begrijpt is niet fijn. Praten met vrouwen die het zelfde meemaken is wel fijn. Soms is erkenning en je hart luchten gewoon nodig. Dat kan natuurlijk altijd in een consult op onze praktijk maar wij willen als Arnhemse overgangsconsulentes u als groep dames ook een ruimte hiervoor aanbieden.

 

Woensdagavond 16 april 2014 is onze praktijk  aan de Velperweg 139-2. (plattegrond) open voor 20 dames. 

 

Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar. Om 20.00 uur starten we met een korte presentatie over de overgang en daarna is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. Om 21.45 uur willen we de avond eindigen. 

 

Wij als overgangsconsulentes begeleiden deze avond zodat jullie ervaringen kunnen uitwisselen.Om uw privacy te waarborgen zullen wij als overgangsconsulentes u geen adviezen kunnen geven over uw persoonlijke problemen. Voor een goed advies moeten we vaak meer weten en doorvragen, dit is niet passend in een grote groep. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

 

U mag zich aanmelden voor deze avond via d.vancleef@uwkeerpunt.nl, dan bent u gegarandeerd van een plaats, maar dit hoeft niet.

We hebben niet meer dan 20 stoelen, dus vol is vol.

 

We hopen op een leuke, nuttige avond.