Gratis coaches voor vrouwen

Soms lees je in de krant zulke mooie verhalen. Deze keer stond in de Arnhem editie van de Gelderlander een interview met dames die vrouwen coachen. Dames die zelf inmiddels met pensioen zijn en graag iets willen betekenen voor de maatschappij. .

Zij coachen kosteloos vrouwen die zelf weinig tot geen geld hebben en in een lastig pakket zitten, bijvoorbeeld als ze geen werk hebben of gescheiden zijn, problemen bij de opvoeding of in de schuldsanering. Vaak bestaat de coaching uit het begeleiden naar werk. Want als er werk is is er weer geld op de plank en kunnen andere problemen aangepakt worden.

De organisatie heet Bep & Fatima. 

Naast de dames in de krant werken er nog 13 andere vrouwen. Allen zijn hbo-geschoold en komen uit het bedrijfsleven.

 

Wow wat mooi om je zo nuttig te maken. meer informatie of aanmelden op www.bepenfatima.weebly.com