Mijlpaal voor Desiree; klant 150 bezoekt de praktijk voor een consult bij overgangsconsulente Desiree

Vandaag een mooie bos bloemen uitgereikt aan de 150e dame die mij bezoekt met haar overgangsklachten.

150 verschillende vrouwen heb ik de afgelopen 2 jaar mogen spreken over de dingen die hen bezig houden, de zorgen die ze zich vaak maken om hun gezondheid. De twijfels die ze hebben, de relatieperikelen die opspelen en de ergernissen aan bijvoorbeeld opvliegers.

150 unieke personen. Want geloof me, geen vrouw is het zelfde. Ik verbaas me nog iedere keer dat ieder consult zo uniek is. Het blijft me uitdagen om samen met de dame in kwestie te zoeken wat bij haar de klachten veroorzaakt en wat er in haar geval aan gedaan kan worden.

 

Wat ben ik blij met dit mooie resultaat na 2 jaar praktijkvoering in Arnhem en Aalten.

Op 26 oktober 2012 opende ik, samen met José Marie praktijk Uw Keerpunt op een ludieke manier....De toenmalige burgemeester Paulien Krikke, knipte het lintje open. We hadden toen nog praktijkruimte op het terrein van Insula Dei. Deze praktijkruimte hebben we in het voorjaar van 2014 verlaten en hebben nu andere praktijkruimtes voor onze consulten. Toen we starten begeleiden we vrouwen via het concept van Care for Women en sinds alweer ruim een jaar werken we samen met de vereniging van Overgangsconsulentes (de VVOC).

 

Veel veranderingen maar wat blijft is het plezier om vrouwen te helpen en te begeleiden in deze belangrijke fase in het vrouwen leven...De overgang.

 

Ik hoop nog honderden vrouwen in mijn praktijk te mogen ontmoeten!

 

Desirée