Uw Keerpunt, een naam die heel bewust gekozen is.

Ieder consult benoem ik (Desiree) het weer. De overgang is niet het eindpunt in je leven maar het zou zo fijn zijn als het een keerpunt wordt in je leven. 


Druk druk druk, rennen en vliegen, er strak uit proberen te zien, facebook dagelijks checken en de ideale moeder uithangen. Oh ja ook nog een man die aandacht wil en natuurlijk wekelijks helpen bij je ouders. Wij vrouwen doen aan bezigheidstherapie. En houden de lat zo hoog mogelijk. Door de daling van je vrouwelijke hormonen merk je dat je je hoge tempo niet meer goed vol kan houden. Het minste of geringste maakt je van slag. Je kan om niets huilen, bent soms zo geprikkeld dat je er zelf last van hebt. En moe, ook al doe je rustiger aan. Je raakt niet meer uitgerust.


Tijd om de balans op de maken. Leef ik dit tempo door of maak ik een pas op de plaats. Ga ik rust vinden in de dingen die wel goed gaan en maak ik me minder druk om de dingen waar ik niet aan toe kom. Kortom kies ik voor mezelf en mijn geluk. Of kies ik ervoor om iets in stand te houden dat er eigenlijk al niet meer is. Keer je om......


Vind je het fijn om hier eens over te praten, of dat iemand je een spiegel voorhoud en meedenkt welke kleine aanpassingen jij zou kunnen maken in je leefstijl. Maak dan eens een afspraak bij Uw Keerpunt.

Want hulp vragen mag.......