Week van de overgang

Week van de overgang...

 

8 tot en met 14 april is het weer de week van de Overgang. Een week die hard nodig is omdat veel vrouwen niet weten of ze in de overgang zijn. En ze weten niet altijd wat de impact is van de overgang op hun huidige gezondheid en de impact op hun gezondheid in de toekomst.

1,6 miljoen vrouwen zitten momenteel in Nederland in de overgang. Misschien jij ook? Dus alle reden om je te laten informeren over deze fase in je leven. Iedere vrouw maakt immers de overgang mee. Gelukkig heeft niet iedereen daar klachten van maar toch is het een keerpunt in je leven. Want door de daling van je vrouwelijke hormonen moet je beter voor je lijf zorgen.

Vrouwen zijn in/na de overgang gevoeliger voor botontkalking en hart-en vaatziekten.

Het thema van de week is dit jaar; Kies je leefstijl bij je leeftijd.

 

Omdat je leefstijl zo belangrijk is, altijd wel maar zeker voor vrouwen in de overgang geeft verpleegkundig overgangsconsulten Desiree van Cleef huiskamerpresentaties; Onderwerp: Wat eet je in de overgang.

 

Data;  maandag 8 april van 14.00 tot 14.30 uur

Dinsdag 9 april komt te vervallen. 

Alleen toegang (gratis) door je aan te melden; vol is vol.  stuur een mail naar d.vancleef@uwkeerpunt.nl