Vegan Flex, iets voor vrouwen in de overgang?

Vandaag heb ik met goed resultaat mijn opleiding tot Vegan Flex coach afgerond. Een zeer interessante opleiding over wat gifstoffen in je lichaam kunnen aanrichten (hormonale disbalans, diabetes, overgewicht etc) en hoe je gifstoffen uit je lijf kunt krijgen. Gif sla je grotendeels op in je vetcellen en door dit vet te verliezen lift het gif mee. 

Dit door je door meer te bewegen, tijdelijk vegan te eten, de juiste supplementen te gebruiken en het aantal calorieen te verminderen. Dat klinkt goed he!

Deze inzichten combineer ik graag met mijn andere voedingsadviezen, zoals experimenteren met intermittent fasting, gepland eten en die dingen eten die een lichaam van een vrouw in de overgang nodig heeft. Geen standaard dieet dus maar een gezonde leefstijl dat elementen bevat voor een gezond lijf in de overgang!

En een wijntje op zijn tijd of een lekkere maaltijd is ook een element. De gezonde leefstijl met immers wel vol te houden zijn. Wil je meer weten...binnenkort zet ik mijn aanbod op mijn website.