Wereld vrouwendag

8 maart is het weer Internationale vrouwendag. Het thema is dit jaar  1 wereld 1000 vrouwen. 

Een positief thema want hoe mooi is het dat alle vrouwen uniek en verschillend zijn maar ook overeenkomsten hebben? Met het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen’ kunnen wij elkaar inspireren maar kunnen wij ook van elkaar leren.

 

Voor commerciële bedrijven is dit een thema bij uitstek om iets mee te doen. Hoe ga je om met vrouwen binnen je bedrijf? Is er vrouwvriendelijk beleid en hoe gaat de organisatie om met culturen en diversiteit? Hoe zorgt het bedrijf ervoor dat vrouwen met verschillende achtergronden zich veilig en gelukkig voelen op de werkvloer? Wat kun je doen om meer begrip voor elkaar te kweken? En natuurlijk: hoe ga je als bedrijf om met de verschillende culturen als het gaat om geboorte, huwelijk en de dood? en...hoe ga je om met de overgang. Ook dit verschilt per vrouw en cultuur. Deze levensfase verdiend aandacht. Vragen? Of wil je dat de Over!academie, de expert op het gebied van werken in de overgang met je meedenkt? mail me dan; d.vancleef@uwkeerpunt.nl