Even voorstellen

Over mijzelf

Ik ben Desirée van Cleef geboren in 1970 in Nijmegen en woon nu al jaren met veel plezier met mijn zoon en dochter in Arnhem.

 

Ik ben in eerste plaats vrouw en dus geen hormoonprobleem, gewichtsprobleem of stemmingswisseling is mij vreemd. Maar gelukkig door ervaring, leefstijlaanpassingen en de vele medische opleidingen heb ik mijn klachten meestal onder controle. Iets wat ik iedereen gun en deze kennis deel ik graag.

 

Naast mijn werk als wijkverpleegkundige bij Buurtzorg en het werk in mijn praktijk mag ik graag wandelen, fietsen, koken, winkelen, uiteten en kookprogramma's verslinden op tv.

 

 

Werkervaring

Ik heb altijd in de gezondheidszorg gewerkt. Ik ben begonnen als verpleegkundige in Ziekenhuis Rijnstate. Daarna 10 jaar gewerkt als bedrijfsverpleegkundige/arboverpleegkundige bij een arbodienst. Vervolgd door 5 jaar ervaring in de diabeteszorg.

 

In 2012 ging het roer om. Ik volgde de studie aan het Care for Women institute voor overgangsconsulente. Ook heb ik dat jaar een diploma als gewichtsconsulent behaald. Een extra studie die mij veel kennis leverde.

 

Vanaf 2012 ben ik werkzaam bij praktijk Uw keerpunt als overgangsconsulente, gewichtsconsulente, schrijfster van de blog en Facebookpagina en beheerder van de website.

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VVOC, hierdoor worden mijn consulten vergoedt door de aanvullende zorgverzekering. Voor de VVOC verzorg ik ook de website en de Facebookpagina.

  

 

Werk als overgangsconsulente

Ik werk nu bijna 7 jaar als overgangsconsulente en meer dan 900 vrouwen heb ik in mijn praktijk mogen ontvangen. Vrouwen die mij kennis geven, die mij verblijden, ontroeren en verbazen. Geen vrouw is hetzelfde mag ik wel zeggen. En ook geen overgangsklacht is het zelfde. Ik blijf leren. Ieder coachingscursus vind ik zinnig, iedere studie of bijscholing verslind ik. De kennis over de overgang staat echt niet stil.

 

Mocht je bij mij op consult komen, dan neem ik de tijd voor je, neem je problemen serieus en ga samen met jou op zoek naar de oplossing die voor jou werkt.

 

 

Hieronder een interview met mij voor gezondheidsnet en het Plusmagazine

Spreekuur locaties 

Spreekuren in Arnhem voer ik meestal uit in mijn praktijkruimte aan de Laan van Klarenbeek in Arnhem Noord. Deze locatie is eenvoudig met de auto (voldoende parkeerplek) en openbaar vervoer te bereiken.  

Een enkele keer maak ik gebruik van een andere spreekuurlocatie in Arnhem Noord of in overleg is de afspraak bij u thuis. Bij de afspraakbevestiging ontvangt u de adresgegevens.

 

De dames uit de Achterhoek kunnen mij bellen, momenteel heb ik geen spreekuurlocatie in de achterhoek. Weet je er eentje? mail het me dan. Om dames toch service te bieden, probeer ik in overleg een huisbezoek te plannen.

 

Online spreekuur is ook altijd mogelijk, zeker als je ver weg woont of moeilijk kunt reizen.

 

 

 

Contactgegevens

 

Desirée van Cleef 

  

M:  06 11584509

 

Online agenda

 

E:   d.vancleef@uwkeerpunt.nl

 

KVK nr: 55847706

 

BTW nummer: NL001871095B97

BIG registratienr: 99006362530

Door op de foto te klikken kunt u online een afspraak in boeken in de agenda van Desirée van Cleef locatie Arnhem...wilt u liever bellen, of een afspraak in Aalten boeken, bel dan 0611584509

 

Desiree is ingeschreven in het register van de stichting complementaire en alternatieve geneeswijzen

 

 

 

 

 

 

Veel van mijn klanten willen altijd weten wat ik nou eet. Wat eet ik om gezond te blijven. Om jullie te inspireren heb ik een blog opgesteld waar ik mijn eten in omschrijf. Wie weet krijg je er honger van.....

Werk en de overgang.

 

Omdat Desiree naast overgangsconsulente ook arboverpleegkundige is heeft de werkende vrouw haar speciale aandacht. Jaren heeft zij voor een arbodienst gewerkt met verzuimende mannen en vrouwen. Vaak vrouwen in de overgang met hun specifieke klachten die zij toen, helaas, niet goed genoeg herkende.Een probleem waar veel vrouwen tegenaan lopen. De overgang wordt onvoldoende herkend door de vrouwen zelf maar ook professionals in de begeleiding! Daarom ben zij blij hier een steentje aan bij te dragen, naast haar werk in de praktijk geeft zij regelmatig trainingen voor Over! Een onderneming die zich tot doel stelt vrouwen in en na de overgang bevlogen aan het werk te houden. Het programma OVER! begeleidt organisaties om binnen 1 jaar overgangsproof te worden. Dat wil zeggen dat het ziekteverzuim daalt, er een doelgroepgerichte aanvulling wordt geborgd in het strategisch personeelsbeleid en er op preventief vlak adequate maatregelen zijn genomen. Dit en de maatregelen die vrouwen zelf kunnen nemen maakt dat werkende vrouwen zo gezond en vitaal mogelijk zijn in hun tweede levenshelft.

 

Wil je dat jouw werkgever ook overgangsproof wordt? Laat jouw werkgever dan eens kijken op de site van Over! (www.werkendevrouwen.nl). Hier kun je ook een mooi magazine gratis aanvragen dat net het duwtje in de rug kan zijn om als organisatie de overgang op de agenda te zetten! 

Maart 2020; Hoe leuk is dat, ik werd geinterviewd door een verslaggever van BNR over de overgang, het resultaat hoor je in de podcast van IZZ.

In bed met Isa Hoes en Medina Schuurman in de voorstelling Te Lijf.

 

In hun voorstelling besteden de dames aandacht aan de overgang en ik mocht in bed (ha ha) vragen beantwoorden uit het publiek!

Hier vindt u in onze blog het laatste nieuws

Overgangsconsulten altijd op afspraak.

locaties:

Achterhoek,

Laan v Klarenbeek Arnhem

Talingsingel Velp