Even voorstellen

 

Over mijzelf

 

Ik ben Desirée van Cleef geboren in 1970 in Nijmegen en woon nu al jaren met veel plezier met mijn zoon en dochter in Arnhem. Ik ben in eerste plaats vrouw en dus geen hormoonprobleem, gewichtsprobleem of stemmingswisseling is mij vreemd. Maar gelukkig door ervaring, leefstijlaanpassingen en de vele medische opleidingen heb ik mijn klachten meestal onder controle. Iets wat ik iedereen gun en deze kennis deel ik graag. 

Naast mijn werk als wijkverpleegkundige bij Buurtzorg en het werk in mijn praktijk mag ik graag wandelen, fietsen, koken, winkelen, uiteten en kookprogramma's verslinden op tv.

 

Werkervaring

Ik heb altijd in de gezondheidszorg gewerkt. Ik ben begonnen als verpleegkundige in Ziekenhuis Rijnstate. Daarna 10 jaar gewerkt als bedrijfsverpleegkundige/arboverpleegkundige bij een arbodienst. Vervolgd door 5 jaar ervaring in de diabeteszorg.

 

In 2012 ging het roer om. Ik volgde de studie aan het Care for Women institute voor overgangsconsulente. Ook heb ik dat jaar een diploma als gewichtsconsulent behaald. Een extra studie die mij veel kennis leverde. 

Vanaf 2012 ben ik werkzaam bij praktijk Uw keerpunt als overgangsconsulente, gewichtsconsulente, schrijfster van de blog en Facebookpagina en beheerder van de website.

Vanaf 2021 behandel ik ook dames met burn out problemen.

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VVOC, hierdoor worden mijn overgangsconsulten vergoedt door de aanvullende zorgverzekering.

 

 

Werk als overgangsconsulente

Ik werk nu 10 jaar als overgangsconsulente en meer dan 2000 vrouwen heb ik in mijn praktijk mogen ontvangen. Vrouwen die mij kennis geven, die mij verblijden, ontroeren en verbazen. Geen vrouw is hetzelfde mag ik wel zeggen. En ook geen overgangsklacht is het zelfde. Ik blijf leren. Ieder coachingscursus vind ik zinnig, iedere studie of bijscholing verslind ik. De kennis over de overgang staat echt niet stil.

Mocht je bij mij op consult komen, dan neem ik de tijd voor je, neem je problemen serieus en ga samen met jou op zoek naar de oplossing die voor jou werkt.

 

 

Burn out specialist

Tja wanneer mag je je specialist noemen. Ik heb wel het diploma in 2021 gehaald, en wekelijks ontmoet ik vrouwen met burn out klachten. Ik lees er heel veel over en probeer dat om te zetten in tools voor mijn clienten...maar mezelf een specialist noemen. 

Ik ben bang dat je dat mag zeggen als je een burn out hebt gehad. Gelukkig is mij dat leed bespaard gebleven. 

Mocht jij nu wel een burn out hebben of hieraan twijfelen? Maak eens een afspraak voor een intake. 

Ik help je graag, laat mij jouw tom tom in deze periode. Je zult zelf moeten reizen, ondervinden, leren en aan de slag. Maar met een beetje hulp gaat dat zoveel makkelijker.

En...hulp vragen mag! 

 

Spreekuur locatie 

Laan van Klarenbeek in Arnhem Noord. Deze locatie is eenvoudig met de auto (voldoende parkeerplek) en openbaar vervoer te bereiken.  

Er is geen wachtruimte! Spreekuur is op de 1e verdieping, bereikbaar via een eenvoudige trap. Indien u geen trap kunt lopen, wilt u mij dan mailen!

 

Online spreekuur is ook altijd mogelijk, zeker nu in de Corona tijd en als je ver weg woont of moeilijk kunt reizen.

 

 

 

Contactgegevens

Desirée van Cleef   

M:  06 11584509

E:   d.vancleef@uwkeerpunt.nl

 

Afspraak maken kan alleen via de Online agenda

 

KVK nr: 55847706 

BTW nummer: NL001871095B97

Door op de foto te klikken kunt u online een afspraak in boeken in mijn agenda.

Zoek het tijdstip dat u goed uitkomt. U kunt aangeven of u een live of online consult wenst. 

 

Veel van mijn klanten willen altijd weten wat ik nou eet. Wat eet ik om gezond te blijven. Om jullie te inspireren heb ik een blog opgesteld waar ik mijn eten in omschrijf. Wie weet krijg je er honger van.....

Werk en de overgang.

 

Omdat ik naast overgangsconsulente ook arboverpleegkundige ben heeft de werkende vrouw haar speciale aandacht. Ik heb jaren voor een arbodienst gewerkt met verzuimende mannen en vrouwen. Vaak vrouwen in de overgang met hun specifieke klachten die zij toen, helaas, niet goed genoeg herkende.Een probleem waar veel vrouwen tegenaan lopen. De overgang wordt onvoldoende herkend door de vrouwen zelf maar ook professionals in

de begeleiding! Daarom ben ik blij hier een steentje aan bij te dragen, naast mijn werk in de praktijk geeft ik wekelijks trainingen voor de Overacademie! Een onderneming die zich tot doel stelt vrouwen in en na de overgang bevlogen aan het werk te houden. Het programma vd Overacademie! begeleidt organisaties om binnen 1 jaar overgangsproof te worden. Dat wil zeggen dat het ziekteverzuim daalt, er een doelgroepgerichte aanvulling wordt geborgd in het strategisch personeelsbeleid en er op preventief vlak adequate maatregelen zijn genomen. Dit en de maatregelen die vrouwen zelf kunnen nemen maakt dat werkende vrouwen zo gezond en vitaal mogelijk zijn in hun tweede levenshelft.

Ook trainen wij huisartsen en bedrijfsartsen zodat zij de overgang beter herkennen!!

 

Wil je dat jouw werkgever ook overgangsproof wordt? Laat jouw werkgever dan eens kijken op de site van de Overacademie! (https://overacademie.nl/)

In bed met Isa Hoes en Medina Schuurman in de voorstelling Te Lijf.

 

In hun voorstelling besteden de dames aandacht aan de overgang en ik mocht in bed (ha ha) vragen beantwoorden uit het publiek!