· 

Wat eet je in de overgang

Hallo, ik ben Desiree van Cleef. Al zes jaar aan het werk als overgangsconsulente. Een fantastisch beroep en ik heb al meer dan 500 vrouwen mogen coachen in de overgang. In mijn consulten geef ik veel voedingsadviezen. Ik merk dat vrouwen het lastig vinden steeds het juiste te kiezen. Want voeding is of je medicijn of je vergif! Vrouwen willen veel tips en in mijn consulten is daar niet altijd tijd voor. Daar moet ik wat mee...en vandaar de start van  mijn blog. Wat eet ik in de overgang. Ik probeer zo vaak als mogelijk mijn voedingskeuze vast te leggen zodat je inspiratie krijgt wat te eten. Eet ik dan altijd gezond NEE hoor! Hier zie je een foto van mij met mijn guilty pleasure. Koffie met likeur, ijs en slagroom! Niets gezonds aan! Maar geloof me, lekker in je vel zitten en genieten van eten is ook heel belangrijk in de overgang. Een keer uit de bocht springen mag. Als je het maar niet dagelijks doet. Probeer je dagelijkse hoofdmaaltijden goed te maken met ingredienten waar je lichaam vrolijk van wordt. Je lijf dus voeden in plaats van te vullen. Je moet van mij geen gelikte maaltijd foto's verwachten of mooie uitgebalanceerde recepten. Ik kook op gevoel, proef en gooi er wat bij. Maak vaak mijn koelkast leeg en eet dus de dingen die ik in huis heb. Maar ik zorg er altijd voor dat ik gezonde vetten gebruik, voldoende eiwitten en 2,5 ons groenten. Daarmee wil ik je inspireren met deze blog.