· 

eh, weet even geen naam van deze roerbak

tja een gerecht zonder naam. gewoon wat heb ik in huis...in de vriezer nog twee biefstukjes en nog een plantje basilicum die niet meer helemaal happy is...dat was de basis voor gerecht 3 personen

Ik heb een ui, een paprika, stukje courgette, stukje aubergine en 500 gram brocolli geroerbakt. Aan het einde de pesto erbij gedaan. Pesto zelf gemaakt;  Ik heb een 30 tal basilicum blaadjes, + blokje kaas + teentje knoflool + klein beetje pijnboompitjes met een flinke scheut olijfolie fijn gemalen..

Nadat de pesto goed door de groente geroerd was heb ik  de in reepjes gesneden biefstuk bij gedaan. Dit even op heet vuur geroerbakt en klaar. Ik had erbij een pompoensoep nog uit de vriezer (grote hoeveelheden maken als je veel tijd hebt is soms zo handig) en volkoren fussili en een salade (kant en klare sla met tomaat en gekookt ei) Het was snel maar zalig.