· 

Groenten en aardappel uit de oven

Schandalig, ik heb de hele week er niets op gezet. niet dat ik niet gezond gegeten heb maar het was de week van de overgang dus veel op pad geweest om meer aandacht te vragen voor de overgang. Maar nu even een inhaal slag. 

Dit is absoluut mijn favoriet. Ik eet dit wel wekelijks. Groenten in de oven.Ik maak in een kommetje een sausje dat ik over de groenten ga gooien. dit maak ik als eerste zodat de smaken goed inkunnen trekken. Ik doe flink wat olijfolie in het schaaltje met twee geperste teentjes knoflook, flink wat rozemarijn uit een potje en ietsje zout en peper.  De aardappels (krieltjes) was ik goed en halveer ze. Hierna kook ik ze kort (5 minuten). De groenten die ik in huis heb was ik en ga ik snijden in een beetje hetzelfde formaat. Ik gooi erop wat ik heb, maar absoluut lekker is zoete aardappel, wortel ui en knolselderij. Ik gooi alles op een bakplaat met bakpapier erop. Daarna gooi ik het sausje erop. alles moet onder zitten dus goed doorroeren. daarna doe ik er nog wat gemalen zeezout over. Dit geheel zet je in een voorverwarmde oven van 180 graden. Ongeveer 25 minuten erin en klaar. Ik had er nu een pangasiusfilet bij gebakken en een frisse salade. mmmm