· 

Ontbijtpannenkoek

Schandalig...ik heb heel lang niets op de site gezet....niet dat ik niet lekker of gezond heb gegeten...maar steeds was het al op voordat ik een foto kon maken of gewoon vergeten...

Maar nu ff een inhaal slag. 

Ik ontbijt graag met joghurt, fruit en muesli. Mijn zelfgemaakte muesli heb ik al eerder op de site gezet. Maar zoals iedereen vast weet is afwisseling goed voor het lichaam. Zo bak ik dus in het weekend vaak een ei met groenten als ontbijt en door de weeks neem ik graag een boekweitpannekoek. 

Ik neem een flinke scheut havermelk, klop hier twee eieren in los en doe zoveel boekweitmeel erbij dat het een mooi beslagje is. Dit pak ik als dikke pannenkoek in kokosolie. Zodra af kan je erop gooien wat je wilt. Ik heb er een kiwi en perzik opgedaan, wat kokosrasp en kaneel. Kokosrasp zorgt ervoor dat je darmen goed werken en houd vocht vast, dus langer een vol gevoel. Kaneel heeft een gunstige invloed op je bloedsuikerspiegel. en daarbij het zijn beide ook nog eens heerlijke smaakmakers!!