· 

pompoen ipv pasta

Al eens gehoord van pompoenspagetti...ik wel maar nog nooit gegeten. Het schijnt dat er speciale pompoenen zijn die daarvoor geschikt zijn. Ik dacht wat een onzin, ik probeer het met een gewone kado gekregen pompoen. Maar nee. daarvan kan je geen spagetti maken. Dus als je pompoenspagetti wil dan toch maar kant en klaar in de winkel kopen. Maar ik had inmijn enthousiasme wel een halve pompoen geroosterd in de over. Pompoen in stukken snijden, bestrijken met olie en dan 30 minuten op 175 graden in de oven. Ondertussen de "saus"gemaakt. Runder gehakt gebakken met twee flinke uien, een prei en twee paprika's. twee tenen knoflook, wat saliepoeder, oregano en basilicum. Dit lekker laten pruttelen en later nog een blik tomatenstukjes erbij. Ondertussen was de pompoen gaar, ik kon er dus geen slierten van maken maar wel blokjes snijden en lekker hoor. Ik at dit dus alles zonder koolhydraten en zat toch echt goed vol Uiteraard een frisse ijsbergsla erbij om de laatste gaatjes te vullen.