Huur mij in

Live presentaties of webinars Overgang

In de webinars/presentaties over de overgang leg ik uw werknemers (mannen en vrouwen) en of leidinggevenden uit wat er in het lichaam van een vrouw gebeurt en de invloed van hormonen op het lichaam en de stemming. Dit zorgt voor meer begrip op de werkvloer en heeft een positief effect op het ziekteverzuim. Mijn kennis als arboverpleegkundige komt hierbij natuurlijk goed van pas. 

Ik werk hierbij vaak samen met de Over!academie.

 

Begeleiding van uw medewerkers

  • inloopspreekuur voor hormoonproblemen
  • inloopspreekuur voor gewichtsproblemen

Inzetbaar voor diverse trainingen of als gastspreker

Al jaren ben ik bij diverse werkgevers en nu in mijn eigen praktijk werkzaam als trainer. Ik sta bijna wekelijks voor groepen om hen te scholen en of te informeren. Raar om van jezelf te zeggen, maar ik doe dit op een heldere manier, met passie, humor en daadkracht.

Zet mij voor een groep en ik ben in mijn element.

Dus zoekt u een spreker, denk dan eens aan mij!

 

 

Meer weten? 

Bel Desiree van Cleef 06 11584509 of mail; d.vancleef@uwkeerpunt.nl

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.