Ik werk nu acht jaar als verpleegkundig overgangsconsulent. Meer dan 1000 vrouwen heb ik mogen adviseren en informeren.

Dat doe ik graag, een dankvolle baan. Ik zie vrouwen in mijn praktijk in Arnhem en intern in het UMC Radboud en wekelijks geef ik voorlichting voor groepen vrouwen.

 

De overgang heeft veel impact. Dat weet ik al jaren en zie ik dagelijks in mijn praktijk. 

Sinds 2019 ben ik me steeds meer gaan verdiepen in burn-out. Want het viel mij meer en meer op dat vrouwen in de overgang hier last van hebben. In 2020 sprak ik hier al over in een podcast voor zorgverzekeraar IZZ.

 

Hoe zit dat nou...waarom zag ik zo vaak een vrouw met burnoutklachten? En ik twijfelde...waarom kreeg die vrouw de diagnose burnout...volgens mij is en was het vaak puur de overgang.

Veel webinars en eendaagse studies heb ik gevolgd en uiteindelijk in 2021 de studie orthomoleculair burnout specialist. Deze  opleiding gaf mij het laatste zetje. Hier leerde ik de Bravermantesten af te nemen en te interpreteren. Dat geeft mij veel meer tools om vrouwen met spanningsklachten (en of burnoutklachten) beter te begeleiden.

 

Vandaar dat je vanaf 2021 hier kan kiezen in soorten consulten...maar ja...waar kies je voor?

Wees gerust ...Bij mij hoef je niet te kiezen en ook al zie je hier opties om uit te kiezen....bij mij hoor je niet in een hokje. Als je bij mij komt voor je overgangsklachten dan filter ik echt wel of je ook niet burnoutachtige klachten hebt. Kom je bij mij voor je burnoutklachten dan kijk ik echt wel of je niet meer last hebt van de overgang. Het moet samen gaan. Beide verdienen aandacht.

 

Een intake is altijd de start van het plan. Hierna mag jij kiezen uit de modules en vervolgconsulten. Per keer kijken we waar jij behoefte aan hebt. Ik ben niet een coach die je jaren aan de hand houd, ik ben een wegwijzer, zorg dat je weet waar je pad is, hoe je erweer op komt en hoe je er blijft. Bij mij dus geen eindelange sessies. Zie mij maar als de Tom Tom in deze levensfase.

 

Mijn diensten